بررسی تاثیر عوامل استراتژیک، چالش‌ها و پیشران‎ها بر توسعه آتی خدمات بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی - خانبازی, یعقوب; غلام نیا روشن, حمیدرضا; داداشی, ایمان (حسابداری، امور مالی و هوش محاسباتی)
این تحقیق با هدف تر بررسی تاثیر عوامل استراتژیک، چالش‌ها و پیشران‎ها بر توسعه آتی خدمات بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی انجام گرفت. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارکنان بانک کشاورزی ایران بود؛ بنابراین بر اساس جدول کرجسی و مورگان 384 نفر به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. از آنجایی‌که پیش‌بینی می‌شد تعدادی از پرسشنامه‌ها به‌طور صحیح پُر نشود و یا برگشت داده نشود، لذا برای اطمینان از در اختیار داشتن 384 پرسشنامه صحیح، تعداد 390 پرسشنامه توزیع شد. پس از جمع‌آوری پرسشنامه‌ها مشخص شد که تعداد 384 پرسشنامه قابل استفاده هستند. بنابراین نرخ بازگشت پرسشنامه 0.98 درصد است. پرسشنامه‌ها به‌وسیله نرم‌افزار SPSS24  و Smart PLS3 با استفاده از مدل یابی معـادلات ساختاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که: عوامل استراتژیک بر توسعه آتی خدمات بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی تأثیر مثبت و معناداری دارد. چالش‌ها بر توسعه آتی خدمات بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی تأثیر منفی و معناداری دارد. پیشران‎ها بر توسعه آتی خدمات بانکداری الکترونیک در بانک کشاورزی تأثیر مثبت و معناداری دارد.